FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

Szolgáltatások

- Lovashintózás, lovasszán:

Nyáron lovas hintózás, télen lovasszán, így az év bármely szakában lehetőség van hintós/fogatos/szános kirándulásra, ahol is 4-6 fő részére szervezünk túrákat a Szigetköz csodálatos élővilágának felfedezéséhez.


- Lovas bokszok:

Istállónkban van lehetőség korlátozott számban bértartott lovak elhelyezésére, de természetesen saját lovainkkal is várjuk vendégeinket. Számunkra fontos, hogy kevésbé gyakorlott lovasok is jól érezzék magukat nálunk.

 

- Fedett lovardánkban egész évben lehetőség van lovaglásra!.

 

- Kültéri medence


 

- Lovaglás:

Lovasudvarunkban a kezdő és lovagolni jól tudó lovasoknak is van lehetőségük kipróbálni, s megtanulni e szép sportot. Kezdőknek fél órás oktatás futószáron, haladóknak pedig hosszabb, benti karámban történő oktatás javasolt, ami jó felkészítést biztosít majd a tereplovagláshoz.

Rövidebb tereplovaglást (1-3 óra), de akár egész napos programot is szervezünk a Szigetközben, ahol sok élménnyel gazdagodnak a résztvevők.

- Szabadidős programok:

A vízitúrák kedvelői végigjárhatják az erdők övezte Duna ágakat, ahol a változatos szakaszok felejthetetlen élményt ígérnek a kajakkal, kenuval érkezőknek.

Dunakilitin golfpálya várja a golf szerelmeseit.

A szigetköz gazdag vadállományban, őz, szarvas, vaddisznó elejtése kecsegteti a vadászokat.

A Duna menti kerékpárút része a szigetközi szakasz, amely útvonal mellett a árvízvédelmi töltés, és környék kisforgalmú mellékutjai is alkalmasak kerékpáros kirándulásokra.

Mosonmagyaróváron és Lipóton is termálfürdő várja a vendégeket és gyógyulni vágyókat.

A lovasudvar szomszédságában működik a Szigetközi Sportrepülő Egyesület is, ahol lehetőség van a füves reptérről felszállva a szigetköz egészét a levegőből is megcsodálni. Az egyesület folyamatos elméleti/gyakorlati képzést indít azon aktív tagjai számára akik szeretnének Ultralight kategóriában pilótavizsgát tenni. Ezek után a tagok számára kedvezően biztosítjuk a TL-2000 Sting (2009) repülőgép bérlését.